For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Bine ați revenit, stimați concetățeni!

În continuarea programului nostru, îl vom urmări acum pe Crin “Mă-retrag-din-viața-politică” Antonescu într-un număr care sfidează legile firii! Iată-l, se pregătește , prinde cu siguranță poalele  și, dintr-o singură mișcare expertă și fluidă , scoate de pe domnia sa cămașa.

Pe unde a scos-o? Secret de stat. Vom reveni.

 

Update:

Așa cum anticipam, Crinuș s-a fofilat la mare artă:

Da, am spus limpede in Parlament ca daca Basescu nu va fi demis ma voi retrage. Spun azi clar: Nu ma retrag din politica pentru ca Basescu a fost demis pe fond. (…) Nu mi-am luat angajamentul demisiei nici in fata Comisiei Europene, nici a Departamentului de Stat, nici in fata majoritatilor din CCR

Cu alte cuvinte, meșterilor, am zis o chestie așa, la plezneală, doar nu-s eu vinovat că puneți și voi botu’ la toate declarațiile din Parlament. Despre ce declarații e vorba? Hai să reproducem dintr-un articol de astăzi al domnului Vladimir Tismăneanu (care de altfel merită citit în întregime) și declarațiile dumisale de anțărț:

“Am spus pur şi simplu domnului Băsescu că înţeleg că după referendumul acesta nu o să mai fim împreună, ori pleacă dânsul ori plec eu (…). Când am văzut, totuşi, cât de mult sunt interesaţi partizanii domnului Băsescu, parcă mai mult chiar decât de ramânerea domniei sale, dacă plec eu, dar nu cumva mă răzgândesc eu, sigur că am avut un sentiment ambivalent, pe de o parte o pornire să rămân, că văd că asta le place şi vreau şi eu să le fac anumite bucurii, dar, după aceea, chiar după introducerea condiţiei de cvorum, am spus, da, chiar şi aşa, e în regulă, dacă nu se strâng 9 milioane de oameni să se pronunţe asupra acestei chestiuni sau dacă ia mai multe voturi Traian Băsescu, am plecat şi mă duc învârtindu-mă”, declara Crin Antonescu pe vremea când era zmeu și pe cai mari.